"Eenvoud, snelheid en best-practice zijn onze belangrijkste uitgangspunten."

Marnick Menting, mede-oprichter

Onze oprichters

Marnick Inserve
Marnick Menting

Marnick heeft 10+ jaar ervaring in het ontwikkelen van applicaties en integraties op maat voor uiteenlopende branches.

Frank Inserve
Frank Derks

Frank heeft 10+ jaar ervaring in het verbeteren van processen en ontwikkelen van interne tools binnen een grote IT dienstverlener.

Onze waardes

Wij zijn niet zomaar een software bedrijf. Wij geloven dat als we goed voor onze klanten zijn, dat zij ook goed voor ons zijn. Daarom hanteren we de volgende waardes die we door het hele bedrijf zoveel mogelijk naleven.

Eenvoud

Als we voor een keuze staan, kiezen we altijd voor de eenvoudigste optie. Dat zie je terug in ons prijsmodel, in de software en in onze support.

Eerlijkheid

Wij houden van open kaart spelen. We hanteren transparante prijzen, zijn duidelijk over onze roadmap, en als iets niet kan zeggen we dat ook.

Ondernemend

Wij willen ondernemerschap stimuleren. Bij onze eigen medewerkers, maar ook bij onze klanten. Inititief moet beloond worden.

Vrijheid

We willen dat onze relatie gelijkwaardig is, en niet gedwongen. Daarom bieden we een volledige API aan en kun je altijd bij ons weg.

Marnick legt Inserve uit

Onze geschiedenis

2009

Inserve is ontstaan uit het internetbureau Innovaat, wat in 2009 is opgericht. Met een klein team maakten we maatwerk applicaties en integraties. Één van die integraties was voor een IT-dienstverlener. Zo hebben we de wereld van IT-dienstverlening leren kennen, en kwamen we er achter dat er geen geschikte bedrijfssoftware is voor de IT-dienstverleners die graag een volgende stap in hun onderneming willen zetten. Andere pakketten zijn óf te omslachtig, óf te algemeen.

2019

In de zomer van 2019 is de basis gelegd aan de programmatuur van Inserve als product, waarna de eerste klanten uitgenodigd zijn om te bèta testen. In januari 2020 zijn de eerste klanten Inserve dagelijks gaan gebruiken.

2024

In 2024 vieren we ons 5-jarig bestaan. We werken nog iedere dag hard om Inserve een beetje beter te maken en betrekken onze klanten daar actief bij. Inmiddels zijn wij met een team van 4 mensen en gebruiken meer dan 90 IT-dienstverleners en soortgelijke organisaties Inserve dagelijks.