Over ons

Inserve is 100% Nederlandse service software, speciaal ontwikkeld voor Nederlandse IT dienstverleners.

“Ik heb altijd al een hekel gehad aan dingen dubbel doen en saaie taken uitvoeren. Ik wil gewoon ondernemen, en me met leuke en belangrijke dingen bezig houden. Dat is precies waar ik anderen blij mee wil maken met Inserve.”

Marnick Menting

Oprichter

Onze waardes

Wij zijn niet zomaar een software bedrijf. Wij geloven dat als we goed voor onze klanten zijn, dat zij ook goed voor ons zijn. Daarom hanteren we de volgende waardes die we door het hele bedrijf zoveel mogelijk naleven.

Eenvoud

Als we voor een keuze staan, kiezen we altijd voor de eenvoudigste optie. Dat zie je terug in ons prijsmodel, in de software en in onze support.

Eerlijkheid

Wij houden van open kaart spelen. We hanteren transparante prijzen, zijn duidelijk over onze roadmap, en als iets niet kan zeggen we dat ook.

Ondernemend

Wij willen ondernemerschap stimuleren. Bij onze eigen medewerkers, maar ook bij onze klanten. Inititief moet beloond worden.

Vrijheid

We willen dat onze relatie gelijkwaardig is, en niet gedwongen. Daarom bieden we een volledige API aan en kun je altijd bij ons weg.

Marnick legt Inserve uit

Onze geschiedenis

2009

Inserve is als product ontstaan uit het internetbureau Innovaat, wat in 2009 is opgericht door Marnick Menting. Met een klein team maakten we maatwerk applicaties en integraties. Één van die integraties was voor een IT dienstverlener. Zo hebben we de wereld van IT dienstverlening leren kennen, en kwamen we er achter dat er eigenlijk geen geschikt pakket is voor de IT dienstverleners die graag de volgende stap in hun onderneming willen zetten. Andere pakketten zijn óf te omslachtig, óf te algemeen.

2019

In de zomer van 2019 is de basis gelegd aan de programmatuur, waarna de eerste klanten uitgenodigd zijn om te bèta testen. In januari 2020 zijn we live gegaan met de eerste klanten.

2021

Twee jaar later is het klantenbestand flink gegroeid, en ook het team. We werken hard om Inserve elke dag een beetje beter te maken. De functionaliteit wordt steeds verder uitgebreid om het beste service platform te worden voor de Nederlandse IT markt.