Gratis proberen Plan demo

Blog > Nieuws

Inserve biedt privacy-bewust ticketsysteem voor IT dienstverleners met Cyberfusion

Posted by Marnick | Jul 14, 2020

Persbericht, Boxmeer, 14 juli 2020

Inserve is een gloednieuw servicedesk-platform dat het werk van zelfstandige IT-dienstverleners makkelijker maakt. Inserve is specifiek gericht op IT ondernemers die rust in de zaak willen, zowel organisatorisch als financieel. Met de gebruiksvriendelijke timer en de facturatiekoppelingen met onder andere WeFact, HostFact en Exact Online worden facturen compleet en op tijd gestuurd. Inserve wordt alleen als hosted SaaS-dienst aangeboden. Daarom is Marnick Menting, oprichter van Inserve, op zoek gegaan naar een betrouwbare en ervaren hosting-partner die privacy en uptime voor klanten van Inserve kan bieden. Na een uitgebreide vergelijking is gekozen voor Cyberfusion: dit bedrijf biedt het fundament voor SaaS-diensten met bedrijfskritische cluster hosting.

Marnick Menting, oprichter van Inserve, vertelt: "Dankzij Cyberfusion kunnen wij ons volledig richten op het doorontwikkelen van Inserve. Met hosting van Cyberfusion hebben we geen omkijken naar serverbeheer, terwijl we onze klanten volledig kunnen ontzorgen met onze hosted SaaS-dienst."

William Edwards van Cyberfusion vult aan: "SaaS-leveranciers zoals Inserve willen hun klanten 100% uptime bieden. Ons ultrastabiele cluster hosting platform stelt Inserve in staat hun klanten te voorzien van een CRM-, ITIL- en ticket-systeem dat 24/7 te gebruiken is."

IT-dienstverleners gebruiken Inserve als centrale plek voor alle communicatie. Zij vertrouwen erop dat Inserve de beste beveiliging en uptime biedt. Cyberfusion heeft daarom een volledig redundant, geografisch gescheiden hosting-cluster voor Inserve geleverd. Het hosting-cluster wordt enkel door Inserve gebruikt, en is ondergebracht op eigen infrastructuur op Nederlandse bodem. Daardoor zijn veel privacy-uitdagingen van de tafel.

Marnick Menting vult aan: "Doordat we onder andere root-toegang en Composer tot onze beschikking hebben, is het uitrollen van software-updates met onze CI/CD pipeline geautomatiseerd. Maar de doorslaggevende factor om voor Cyberfusion te kiezen, is de persoonlijke en razendsnelle ondersteuning. Met Cyberfusion hebben we een betrouwbare hosting-partner gevonden. Dankzij hun flexibele aanpak, kennis en voorspelbare kosten kunnen we groeien zonder kopzorgen over hosting."

Over Inserve

Inserve is een Nederlands softwarepakket met als doel het werk van IT dienstverleners makkelijker te maken. Dit wordt bereikt door tal van integraties aan te bieden met (vooral Nederlandse) software, focus op eenvoud en bij de ontwikkeling de klanten veel te betrekken.

Over Cyberfusion

Cyberfusion is een betrouwbare hosting-partner voor online bedrijven, bureaus en ontwikkelaars. Vanuit de high-tech regio Eindhoven bieden zij het fundament voor applicaties en SaaS-diensten. De oplossingen van Cyberfusion besparen organisaties veel tijd, zodat ze zich volledig kunnen richten op hun dienstverlening. Met een flexibele aanpak en snelle ondersteuning stelt Cyberfusion online bedrijven in staat eenvoudig te groeien.

Breng rust op je servicedesk

Ontvang 1 x per kwartaal onze nieuwsbrief met nieuwe blogs, podcasts en features.

We hebben je inschrijving ontvangen!
Er ging iets mis, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.

You might also enjoy

All-in prijs
100% Nederlands
Overstapservice

Tijd voor controle over je service business.

Het is tijd dat je niet ín, maar áán je bedrijf gaat werken.
Plan demo

30 minuten

Geen verplichtingen

Toegepast op jouw organisatie

© Inserve 2024 - KVK 85647349